Zeynep & Emre Residence

18_screen.jpg
yeni2_screen.jpg
yeni5_screen.jpg
13_screen.jpg
92_screen.jpg
96_screen.jpg
101_screen.jpg
LivingRoom07_screen.jpg
22_screen.jpg
wall.jpg
53_screen.jpg
54_screen.jpg
34_screen.jpg
39_screen.jpg
41_screen.jpg
113_screen.jpg
82_screen.jpg
84_screen.jpg
86_screen.jpg
78_screen.jpg
64_screen.jpg
65_screen.jpg

Location: Zorlu Center, İstanbul

Construction Area: 600 sqm

Status: Completed

Client: Zeynep&Emre

The residence split over 21   and 22    floors in one of the residential buildings at Zorlu Center comprises 5 bedrooms, a playroom, kitchen, two utility rooms, a living room connected to the level above with existing floor openings, an open plan private office and work out area on the upper floor. Bedrooms are aligned to the west façade, leaving the whole south façade with views to the Bosphorus for the living area.

 

The living room is divided into three functional zones: dining, entertainment and lounge. Each zone is characterized by the use of different materials and articulation of custom designed fixed and moveable furniture. An L-shaped stair connects the living room to the level above where the private office and work out area are organized on the opposite sides of the floor openings.

st

nd